Rocky

Afstammeling: Rock forever X Fittipaldi
Niveau: Prix St. Greoges 
Geslacht: Hengst
Stamboek: Westfalen
Kleur: Donkerbruin
Geboren: 2007
Stokmaat: 1.69

Rocky LVD kochten we als veulen op de "performance plus elite veiling" 

Met rocky LVD heb ik vele successen behaald. Al vanaf zijn vierde jaar streden we mee om de Subli Competitie. Tijdens de finale van de Subli Cup voor de vierjarigen heeft hij een gedeelde 7e plaats behaald met een score van 73,40%. Tijdens de Subli Cup wedstrijden voor 5-jarigen wist Rocky de rubrieken regelmatig te winnen. In de finale wisten we het zilver te behalen met 79,80%.We hebben ook weer mooie scores behaald in de 6-jarige Subli Cup, met een top score van 81%. Uiteindelijk behaalden we een zesde plaats

Rocky is overijssels kampioen Z1 en Z2 geweest. Ook won hij brons op het NK Z2 en werd hij 5e tijdens het NK ZZ licht waarna er een overstap gemaakt werd naar de Lichte Tour.

De aftrap van de Prix St. Georges verliep zeer succesvol, de eerste keer wonnen we meteen score van 68,6%. Ook in Kootwijk was het raak met een zeer correcte proef en 68% daarmee waren we derde. Texel 2 keer 1ste met scores van 66% en van 69%. Ook hadden we ons geselecteerd voor het NK, maar dat verliep niet geheel vlekkeloos. We hadden daarna nog een mooi concours in Haaksbergen daar hebben 68% behaald en een derde plek.

Internationaal.

Het eerste internationale concours was in Drachten. Daar reden we zowel de proef als de kür zeer naar het zin. We grepen naast de prijzen maar zeer tevreden en weer veel ervaring opgedaan. het tweede internationale concours was in België en wel in Lier. Daar liep Rocky een zeer fijne Prix st Georges en een hele nette kür waarin we meteen onze eerste plaatsing in de wacht hebben gesleept met bijna 70%. De wedstrijden daarop waren onder andere Hagen en Cappeln waar we een 4e en 6e plaats behaalden. Op het NK Lichte Tour wonnen we de kleine finale. Hierna is Rocky naar een nieuwe eigenaar gegaan die hem succesvol uitbrengt bij de Junioren.