Sportprestaties

In de afgelopen jaren heb ik de beschikking gehad over talentvolle paarden die ik heb mogen opleiden tot een hoger niveau.
Het begon met Gregor v. Uniform die ik tot ZZ licht-niveau heb uitgebracht alvorens hij werd verkocht.

Met de hengst Duko v. Thorwald reed ik Prix st. Georges en Inter I succesvol.

Mijn eigen Leon v. Goodtimes x Candyboy heb ik vanaf dat hij 5 was opgeleid en liep succesvol in de Lichte Tour helaas werd hij ziek.

Met de ruin Orlando v. TCN Partout begon ik in het Z1 en reed met een paar jaar Lichte Tour waarna hij verkocht werd.

Lincoln v. Ferro (Insperation) heb ik naar de Prix st Georges en Inter I gereden. Daarna afgericht voor de Grand Prix waarna hij verkocht werd naar Amerika.

Met mijn eigen hengst Westenwind v. Weltmeier heb ik internationaal Lichte Tour gereden. Daarna heb ik hem in Duitsland en Nederland in de Grand Prix uitgebracht. Westenwind is in 2006 verkocht naar Amerika.

Boeve's K3 Noir kwam als 5 jarige jeugdige hengst bij ons op stal. Hij doorliep zijn klassen met flair door en liep uiteindelijk zeer verdienstelijk internationaal Lichte Tour, waarna hij verkocht werd naar een Junior.

Met de merrie Pamina v. Polydor als ook met de schimmelruin Raphael v. Havel heb ik mooie resultaten behaald in de Prix st. Georges.

De mooie zwarte hengst Schatzmann kochten we als driejarige aan en heb ik zelf tot en met de Grand Prix opgeleid. Hij is ook naar Amerika verkocht.

Ook een hele mooie hengst, namelijk Rocky LVD, kochten we als veulen aan op de veiling. Hij heeft alle subli competities met glans doorlopen en menig kampioenschap op zijn naam gezet. Uiteindelijk liep hij zeer succesvol internationaal Lichte Tour. Deze knappe Hengst loopt nu onder een Junior in Duitsland weer internationaal mee.